Derm-A-Renew Fruitzuur Behandeling

Een glycolpeeling oftewel fruitzuurpeeling is een ideale behandeling om uw huid eens lekker op te frissen. Een fruitzuur & glycolzuurpeeling geeft u snel weer een fris, jong, strak, stralend en gezond uiterlijk.  Glycol is een verzamelnaam voor een reeks organische (fruit) zuren en een vernieuwender techniek waarbij de huid gestimuleerd wordt tot nieuwe celaanmaak. Een fruitzuur & glycolzuurpeeling is de aangewezen manier om de huid gladder, gezonder, steviger te maken en eventueel aanwezige pigmentvlekken te verzachten.

De peeling bestaat uit een aantal zuren: Glycolzuur(komt uit suikerriet), citroenzuur(komt uit sinaasappel en lemon), melkzuur(bilberry) en wijnsteenzuur(komt uit suiker esdoorn).
Een van de kenmerkende symptomen van een verouderde huid is een lange regeneratie cyclus van ongeveer 40 dagen. Een fruitzuur behandeling kan de huid stimuleren de regeneratie cyclus (vernieuwen van de huid) te versnellen tot een tempo dat kenmerkend is voor een jongere huid, dat wil zeggen 28 dagen. Hierdoor ontstaat er na een fruitzuur behandeling direct een jongere en meer stralende huid.